Leeuwendael Rijinstructie

De specialist in omgeving Rijswijk

Bij ons kun je kwaliteit verwachten

De rijschool is ontstaan doordat wij, Danny, Mike en Mick jaren als collega’s bij een rijschool samengewerkt hebben, waarbij onze denkwijze over kwaliteit, vriendelijkheid en klantgerichtheid op een lijn liggen. Wij vinden dit punten die te weinig aandacht krijgen in onze branche en wilde daar zelf verandering in brengen. Door onze krachten te bundelen heeft Leeuwendael rijinstructie in februari 2021 haar deuren geopend.

Wij zijn gevestigd op de Geestbrugweg 101 in Rijswijk. Dit is voor veel mensen een bekende locatie, waar al jaren activiteiten plaatsvinden die te maken hebben met de rijinstructie.

Team Leeuwendael vindt het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt, zowel in de auto als op kantoor

Mike Tjin

Hi, mijn naam is Mike Tjin, ik ben 54 jaar en ben geboren in Suriname.
Ik ben getrouwd en samen met mijn vrouw hebben wij een prachtige dochter.

Als Adviseur ben ik werkzaam geweest op het ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Na 14 jaar was mijn uitdaging bij de overheid aan verandering toe en ben ik mijn jongensdroom achter nagegaan. Ik wilde altijd al rijinstructeur worden!

Als rijinstructeur geloof ik in ‘eerst begrijpen dan doen’, dit brengt orde, fasering en een doelgerichte lesplan voor mijn leerlingen. Mede door deze aanpak zie ik veel rust, plezier en vooruitgang bij mijn kandidaten.

Mijn kernwoorden zijn: Enthousiasme, spontaan, kritisch, optimistisch, plezier in het rijden, veiligheid, optimale service, keuzemogelijkheden, persoonlijke begeleiding en kwaliteit, schoon en opgeruimde auto en rookvrij.

Mick van Pelt

Autorijden is mijn passie; voor mij betekent het vrijheid en plezier. Na acht jaar gewerkt te hebben als timmerman, heb ik in 2017 de stap gemaakt om van mijn passie mijn werk te maken. Ik zie het als een uitdaging om  mijn plezier over te brengen op de leerling, op een leuke, leerzame en ontspannen manier.

Tijdens de rijlessen is er dan ook ruimte voor een praatje of een grapje. Ik ben een sociaal type met veel geduld. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, geniet ik van de natuur, terrasjes en natuurlijk autorijden. 

Danny Spits

Mijn naam is Danny Spits. Ik woon samen met mijn vriendin in Rdam IJsselmonde.

Ik ben 58 jaar en sinds 2015 rij instructeur. Na zes jaar voor Falke rijopleidingen te hebben gewerkt, heb ik met 2 collega’s besloten ‘Leeuwendael Rijinstructie’ op te richten

Voor mijn switch tot rij instructeur was ik werkzaam als project manager bij 1 van de grootste banken van Nederland. Nadat ik door een reorganisatie boventallig ben geworden heb ik een periode vrijwilligerswerk gedaan in  Zuid-Afrika. Daar heb ik vooral gewerkt met jongeren. Daarna heb ik besloten de rij instructie in te gaan.

Door mijn geduld en gezelligheid is er altijd een rustige sfeer in de auto. Dat is vooral nodig aan het begin van de rij opleiding. Ook geef ik les aan Engelstalige leerlingen.

Ik sport nog graag en hou van een goede film. Ik zie je graag in de lesauto om te helpen met je rijbewijs en er samen een leerzame en gezellige tijd van te maken.

Zowi Meijer

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Zowi Meijer en ik ben 29 jaar.

Jaren ben ik werkzaam geweest in de transportbranche waar mijn interesse voor voertuigen en gevoel voor autorijden is ontstaan. Deze interesse in combinatie met graag anderen willen helpen gaf mij de doorslag om als rijinstructeur aan de slag te gaan.

Leeuwendaelrijinstructie werd mijn stage adres. Danny Spits, een van de eigenaren, werd mij toegewezen als stagementor waarvan ik de fijne kneepjes van het vak heb geleerd. Een rijschool met potentie naar mijn idee, sympathie was visa versa en resulteerde in deze unieke samenwerking. 

Mijn hobby’s zijn voetballen, terrasjes of een leuk feestje pakken met mijn vrienden of gezellig een filmavond met mijn vriendin.
Verder ben ik sociaal, vrolijk en vind contact met mensen erg belangrijk in het leven.

Ik help je graag met het behalen van je rijbewijs!
Zie ik jou binnenkort in mijn Kia Rio?

Murad Barmou

Mijn naam is Murad Barmou, ik ben 29 jaar en woon in Den Haag. 

Naast motor rijinstructeur ben ik beroepsbrandweerman in hartje Den Haag. Dit betekent dat veiligheid bij mij hoog in het vaandel staat. Als leerling bij Leeuwendael les je op moderne Kawasaki Z motoren die bomvol veiligheidsmaatregelen zitten en maak je gebruik van onze goede motorkleding en communicatie apparatuur. Op deze manier begin je op een verantwoordelijke manier aan het avontuur van motorrijden.

Toen ik zelf ooit begon aan mijn opleiding als (auto)rijinstructeur heb ik stage gelopen bij Mike Tjin ( een van de eigenaren) en kennis gemaakt met het team. De klik was er meteen en al snel wist ik dat ik van dit team deel wilde uitmaken, een gevoel wat gelukkig wederzijds was.

Naast motorrijden hou ik van verschillende sporten, het maken van avontuurlijke reisjes en probeer ik het leven tegemoet te gaan met weinig zorgen en veel humor. Ik help je dan ook graag op een leuke manier aan je motorrijbewijs!

Rima

Hi, ik ben Rima!

Een vertrouwd gezicht op een vertrouwd adres.

Wat mij terug deed komen, in dit nieuwe team, is de manier waarop Mick, Mike en Danny met veel enthousiasme, kwaliteit, klantvriendelijkheid en vooral met een lach op hun gezicht zich inzetten voor de leerlingen en zo de rijschool runnen.

Lang hoefde ik dus niet na te denken om mijn plaats weer in te nemen, aan de Geestbrugweg 101.

Heb je vragen, advies nodig of wil je een examen boeken?
Loop gezellig binnen, stuur een email of pak de telefoon en ik sta voor je klaar!

Rijschool in leeuwendaal
Goede verkeersschool Rijswijk
Rijexamen doen in Rijswijk
waarom verkeersschool leeuwendael
Leighanne Goosen
Leighanne Goosen
2022-10-22
Via mijn zus terechtgekomen bij rijschool Leeuwendael. Hele prettige rijschool waar je vanaf het begin tot eind goed begeleid wordt, en je pas afrijd wanneer jou rij-instructeur vindt dat je er klaar voor bent. Door middel van filmpjes laten zien en uittekenen op een whiteboard, leerde Mick mij hoe ik mijn bijzondere verrichtingen moest doen. Dit was goed uitgelegd en op deze manier leerde ik goed autorijden. Tijdens de lessen richting het examen, wordt er steeds meer aandacht besteed aan focuspunten betreft het praktijkexamen, en zo langzamerhand wordt je helemaal klaar gestoomd voor het examen. Ook niet geheel onbelangrijk (vind ik) is de auto die hygiënisch is en goed onderhouden, dit geeft je toch iedere keer weer een prettig en veilig gevoel tijdens de rijlessen. En tot slot is het prettig dat ondanks de drukke agenda, vond Mick iedere week weer een gaatje om een rijles in te kunnen plannen.
Lisanne van der Lans
Lisanne van der Lans
2022-10-11
In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Begeleiding was echt top, ze hebben veel persoonlijke aandacht voor je en helpen bij alles wat nodig! ook erg flexibel. Dankjewel Danny voor alle leuke rijlessen!!
Changjin Feng
Changjin Feng
2022-10-10
Geslaagd in een keer!!! Automaat examen gedaan bij Mike - een uitstekende instructeur die heel geduldig en behulpzaam is. In het begin was ik een beetje angstig achter het stuur, maar nu voel ik me comfortabel om te rijden. Heel erg bedankt Mike voor de mooie leerzame lessen!!! Backoffice in Rijswijk is super, planning en betaling zijn allemaal soepel. Ik zal deze rijschool zeker aanbevelen!!!
Sem Kruisland
Sem Kruisland
2022-09-19
Geweldige rijschool! Hele goede ervaring gehad en natuurlijk geslaagd. Zelf heb ik Mick gehad en dat was een topgozer. 5 sterren.
stan dolman
stan dolman
2022-09-16
Top rijschool, ik kreeg les van Zowi en dit ging onwijs goed. Ik heb een zeer professionele en flexibele indruk gekregen, dit is ook te zien want ik ben in 1x geslaagd! Ik wil jullie bedanken voor alles en ik kan jullie rijschool absoluut aanraden!
Suzanne Cramer
Suzanne Cramer
2022-09-13
Top rijschool met goede instructeurs. Beide dochters in 1x geslaagd! Echt een aanrader!!
Feyo Martineau
Feyo Martineau
2022-09-12
Super chille rijschool met gezellige en toffe instructeurs. Onder begeleiding van rij instructeur Zowi ben ik in 1x geslaagd voor de praktijk. Ze helpen je er doorheen en gaan goed om met persoonlijke wensen!! Top bedrijf!
Lars Verheij
Lars Verheij
2022-09-09
Hele fijne rijschool. Werd mij aangeraden door een vriendin, zij was er heel tevreden over, net als ik. Alles is keurig geregeld en ik ben blij met Mick geweest als mijn rij instructeur. Hij legt alles goed uit, is gewoon recht door zee en heeft een fijne manier van omgang. In een half jaar mijn rijbewijs kunnen halen en in 1 keer geslaagd🥳💪🏻 Bedankt!
Danai Brunt
Danai Brunt
2022-08-29
Top rijschool! Zelf heb ik les van Danny gehad. Hij heeft erg veel geduld, kan heel goed uitleggen en is ook nog eens grappig. Dit was wel nodig, omdat ik hiervoor bij een andere rijschool zat waar ik veel rare dingen had geleerd. Ik zat dus best onzeker in de auto aan het begin. Hier ben ik dankzij Danny gewoon overheen gekomen. Mijn tip: begin gewoon goed en ga gelijk hier lessen, want afleren is moeilijker dan (in 1x goed) aanleren.
Ksenya Kulchytska
Ksenya Kulchytska
2022-07-27
Wat ben ik blij dat ik bij Leeuwendael en mijn instructeur Mick terecht ben gekomen!!!! Na al de ellende met corona lockdowns, waardoor ik niet regelmatig kon rijden, maar ook pech met mijn vorige instructeur, is het gelukt bij Leeuwendael in een keer af te rijden! Toen ik met Mick ging rijden, was mijn ervaring meteen goed. Leeuwendael is heel klantvriendelijk. De communicatie is heel fijn, de les is heel goed gestructureerd en er word genoeg tijd en aandacht gegeven aan alle elementen die belangrijk zijn voor je examen. Hele fijne begeleiding en goede tips, het heeft me geholpen om structuur in chaos (wat ik erfde van mijn vorige instructeur) te brengen, en me veel zekerder te voelen achter het stuur. Heb net een eerste ritje met mijn vriend gedaan en die zegt dat ik veel te goed rijd voor iemand die net een rijbewijs heeft gehaald :D Haha...Dus zeker een aanrader!!!